WELKOM

Na het afronden van de master Natuurbehoud aan de Universiteit van Wageningen, zijn we op reis gegaan door zuidelijk Afrika. Het doel was om een plek te vinden waar steun nodig is en we echt iets bij kunnen dragen aan het behoud van de natuur. Tegelijkertijd bezochten we veel bestaande ontwikkelingshulp- en natuurbehoudprojecten voor inspiratie en ervaring. Tijdens onze eerste twee weken vonden we al een schitterende plek met enorm veel potentie: Kafue National Park in Zambia. Deze geweldige plek is momenteel in verval (lees hierover in onze blog).

Op dit moment zijn we terug in Nederland om te sparen, partners te vinden en een business plan te schrijven. Ook zijn we druk bezig met het promoten van onze fotografie voor naamsbekendheid en het genereren van alternatieve inkomsten (zie hier voor meer info). Het doel van onze organisatie is dat we zakelijke kansen willen creëren voor, en samen met de lokale bevolking die rond Kafue National Park woont. Via dit pad willen we zowel de kwaliteit als de duurzaamheid van hun levensonderhoud verbeteren. Als gevolg hiervan geloven we dat de negatieve impact op dieren in het wild zal afnemen en dat de natuur weer zal kunnen floreren in dit prachtige landschap.

LEES VERDER...

Lars Vermeer & Kellie Bocxe

CONNECT | instagram | facebook | email | huidige locatie

Lees hier over onze avonturen!

Wil je meer weten over de projecten die we bezocht hebben? Vind ze onder Projecten.

Abonneer u wanneer u een e-mail wilt ontvangen nadat een nieuwe blog is geplaatst!

* vereist

FOTOGRAFIE

Tijdens onze reis door zuidelijk Afrika hebben we voor onze fotografie een Nikon D3300 met een 18-300 mm Sigma-lens gebruikt. Alle foto's op deze website, instagram en facebook zijn van onszelf en auteursrechtelijk beschermd. Onze foto's zijn te koop en kunnen worden afgedrukt op poster, fine art of andere soorten wanddecoratie in samenwerking met Saal Digital (koppelingen tonen de opties, formaten en prijzen). Bij het prijzen van onze afdrukken of stockfoto's passen we het Pay What You Want-systeem toe, waarbij u beslist wat het product waard is. De minimumprijs is vastgesteld op de totale kosten van het maken en verzenden van het product. Alle opbrengsten zullen worden geïnvesteerd in het creëren van een duurzame toekomst voor Zambianen en de natuur in en rond Kafue National Park.

Op ons Instagram-account kunnen de de meeste van onze afbeeldingen gevonden worden. Een selectie van onze beste foto's wordt hieronder getoond. Als u geïnteresseerd bent in prints of het kopen van stockfoto's, stuur ons dan een e-mail. Voor afdrukken, voeg aub deze informatie toe in de e-mail: op : uw naam, verzendadres, e-mailadres, de afbeelding(en) die u zoekt (hun nummer/naam) en hoe u de afbeeldingen wilt afdrukken (materiaal en formaat). We geven u graag advies als dat nodig is. Voeg de volgende informatie toe voor stockfoto's: uw naam, e-mailadres, telefoonnummer, de afbeelding(en) die u zoekt (hun nummer/naam) en waarvoor de afbeeldingen gebruikt zullen worden.

OVER ONS

Kellie Bocxe

Afgestudeerd aan MSc Bos- en natuurbeheer in Wageningen en BSc Environmental Science in Utrecht, Nederland. Wilde al sinds ze 10 jaar was werken voor Greenpeace. Haar droom is nu om in de vorm van lokale natuur- en gemeenschapsprojecten een heleboel kleine stapjes om zo te bouwen naar een toekomst waar een duurzame planeet een zekerheid is. Lees verder...

Lars Vermeer

Graduate MSc bos- en natuurbeheer in Wageningen. Lars is gedreven om een manier te vinden waarop mensen en de natuur naast elkaar kunnen bestaan en kunnen gedijen. Samen met andere organisaties en lokale gemeenschappen die gelijkgestemd zijn, wil hij samen kunnen bijdragen aan een gebalanceerde toekomst. Lees verder...

PROJECTEN

Lees hier over de projecten die we hebben bezocht! Ontdek meer door op hun website te klikken, of neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent.