Klik hier voor de Nederlandse versie

Why is this privacy statement and cookie policy important?

We would like to inform you what personal data we use, why we use it and how we protect this data.

We believe that protecting your personal data is very important. We will only use your data to provide our services, to give you a better user experience and to improve our services. We comply with the Personal Data Protection Act.

E-mail contact

We will only send you an e-mail when you first e-mail us, or when you use a part of our website for which we want to send you a confirmation e-mail (for example after registration or after receiving a donation).

You can also register for the e-mail update, with which we occasionally send you an update with the most interesting developments and new blogs or offers related to our photography. You can of course unsubscribe at any time by sending us an email.

Share with others

We will never give your personal data to other parties without your permission.

We will never post messages on your Facebook, Instagram, Twitter, Whatsapp, Google+, LinkedIn account without your permission.

Manage your data

Do you want to know what personal data we have of you? Or do you want us to change or remove your data from our system? No problem. Please contact us by sending us an email.

Cookies

Cookies are small temporary text files for your computer. We use various cookies such as functional and analytical cookies.

Through the use of the cookies we recognize you when you visit our platform  so you do not have to enter the same information again and again. It also helps us learn how you use our site so that we can continuously improve it and make it more user-friendly.

If you do not want us to use your cookies, this is no problem at all. You can turn off cookies yourself in your browser (learn how to do this here). Keep in mind that the website might not work optimally when the cookies are turned off.

Analysis of data

By Life Connected uses Google Analytics for statistical analysis on how you use the services of By Life Connected. Google Analytics collects information about how you navigate, how much time you spend on our website, how much time you spend on a particular page, from which website you came to the By Life Connected website, date and time you use our website, type of browser used and the IP address of your mobile phone, tablet and websites you used while visiting our website. This information is collected and analyzed to improve the usability of the By Life Connected platform and improve marketing activities.

Secure payment environment

We think it is very important that you can donate safely. That is why we use a secure internet environment as soon as you start paying process. In this way, others do not get the chance to obtain sensitive information.

Via SSL (Secure Socket Layers) your transaction data is transmitted encrypted over the internet. You can recognize the secure SSL connection when https:// is in the address bar of a website.

Servers

The hosting of the platform is carried out by our reliable partner Slaunch. Their servers are located in the most modern datacenter of the Netherlands, Dataplace and are completely under own management. The power used to run the servers is generated from Dutch Wind Energy.

Questions, comments or tips?

If you have any questions, comments or tips, do not hesitate and contact us!

By Life Connected Foundation
Website: https://www.bylifeconnected.com/
E-mail: bylifeconnected@gmail.com

Waarom dit privacy statement & cookie beleid?

Graag maken we je duidelijk welke persoonsgegevens wij gebruiken, waarom wij dit doen en hoe wij deze gegevens beschermen. Op deze manier ben je volledig op de hoogte.

Wij vinden het beschermen van jouw persoonsgegevens erg belangrijk en wij zullen jouw gegevens alleen gebruiken om onze services aan je te kunnen verlenen, je een betere gebruikerservaring te geven en om onze services te kunnen verbeteren. Wij houden ons hierbij aan de Wet bescherming persoonsgegevens.

​E-mail contact

We sturen je alleen een e-mail wanneer jij ons eerst mailt, of wanneer je gebruik maakt van een onderdeel van onze website waarvoor we je per e-mail een bevestiging willen sturen (bijvoorbeeld na registratie of na ontvangst van een donatie).

Daarnaast kun je je aanmelden voor de reguliere e-mail update, waarmee wij je af en toe een update sturen met de meest interessante ontwikkelingen en nieuwe blogs of aanbiedingen met betrekking tot onze fotografie. Je kunt je hier uiteraard te allen tijde voor afmelden door ons een email te sturen.

Delen met anderen

Wij geven jouw persoonsgegevens nooit aan andere partijen zonder jouw toestemming.

Wij plaatsen zonder jouw toestemming ook nooit berichten op je account bij Facebook, Instagram, Twitter, Whatsapp, Google+, LinkedIn.

Je gegevens beheren

Wil je weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben? Of wil je dat wij je gegevens wijzigen of verwijderen uit ons systeem? Geen probleem. Neem even contact met ons op door ons een email te sturen

Cookies 

Cookies zijn kleine tijdelijke tekstbestanden voor je computer. We maken gebruik van verschillende cookies zoals functionele en analytische cookies.

Door het gebruik van de cookies herkennen we je als je ons platform opnieuw bezoekt en hoef je niet steeds dezelfde informatie opnieuw in te voeren. Het helpt ons ook om te leren hoe je onze site gebruikt zodat wij het continue kunnen verbeteren en gebruiksvriendelijker voor je kunnen maken.

Maar ook hier geldt: als je niet wil dat wij cookies gebruiken, is dit geen enkel probleem. Je kunt cookies zelf uitzetten in je browser (dit doe je zo). Hou er dan wel rekening mee dat het platform dan niet altijd optimaal werkt.

Analyse gegevens 

By Life Connected gebruikt Google Analytics voor statistische analyses over de manier waarop jij de services van By Life Connected gebruikt. Google Analytics verzamelt informatie over hoe je navigeert, hoeveel tijd je doorbrengt op ons platform, hoeveel tijd je op een bepaalde pagina doorbrengt, vanuit welke website je op de By Life Connected website bent gekomen, datum en tijd dat je By Life Connected gebruikt, type browser dat wordt gebruikt en het IP adres van je mobiele telefoon, tablet en websites die je bezoekt na gebruik van het By Life Connected platform. Deze informatie wordt verzameld en geanalyseerd voor het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van het By Life Connected platform en het verbeteren van de marketing activiteiten.

Beveiligde betaalomgeving

Wij vinden het heel belangrijk dat jij veilig kunt doneren. Daarom maken we gebruik van een beveiligde internetomgeving zodra je begint met het betalen van je donatie. Op deze manier krijgen anderen niet de kans om stiekem mee te kijken.

Via SSL (Secure Socket Layers) worden je transactiegegevens versleuteld over het internet verstuurd. Je herkent de veilige SSL verbinding aan https:// in de adres balk van je adres.

Servers

De hosting van het platform wordt uitgevoerd door onze betrouwbare partner Slaunch. Hun servers hangen in het modernste datacenter van Nederland, Dataplace en zijn volledig in eigen beheer. De stroom die gebruikt wordt om de servers te laten draaien wordt opgewekt uit Nederlandse Windenergie.

Vragen, opmerkingen of tips?

Als je nog vragen, opmerkingen of tips hebt, aarzel dan niet en neem contact met ons op!

Stichting By Life Connected
Website: https://www.bylifeconnected.com/
E-mail: bylifeconnected@gmail.com

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. More information

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten